ÖPPET HUS 8 APRIL KL 15-18


Med anledning av att vi fick ett så positivt gensvar på vårt Öppet Hus häromveckan, vill vi nu erbjuda ytterligare ett tillfälle att komma och besöka oss på Bromma folkhögskola!

VÄLKOMMEN måndagen den 8 april kl 15-18! (gäller alla våra utbildningar förutom musik)

Skolan ligger på Åkeshovsvägen 29, närmaste T-bana är Brommaplan.

17 mars! Sista ansökningsdag till våra musikutbildningar!


På söndag 17 mars är det sista ansökningsdag till våra musikutbildningar. Ansöker gör du här på hemsidan. Antagningsprover sker under vecka 17 och 18. Kallelser till antagningsprov skickas ut via mejl den 1 april.

Välkommen med din ansökan!

Konsert 13/3 kl 19.00


Sångare och musiker Bromma folkhögskola bjuder in till konsert i Studion på Bromma folkhögskola – Onsdag 13 mars kl 19.00.

Vi vill genom låtar, texter eller på annat sätt uppmärksamma de kvinnor som inspirerat och inspirerar oss.

Välkomna!  Fri entre.

Ateljé X ställer ut!


Ateljé X ställer ut textila verk, skulpturer, målningar och keramik i Galleraget – Alvikstorpet 16-21 februari. Välkomna!

Utställningens öppettider:
Lördag kl 11-16
Måndag kl 16-20
Tisdag kl 10-20
Onsdag kl 10-18
Torsdag kl 10-14

http://alvikstorpet.se/utstallningar/

Ny rektor 1 maj!


Styrelsen för Bromma folkhögskola har beslutat att utse Jenny Kimming till ny rektor vid Bromma folkhögskola med tillträde den 1 maj 2019.

Jenny är i grunden språklärare och har arbetat som sådan i Stockholm, Rinkeby och Vällingby. Hon är medgrundare och nu ordförande i Teachers Across Borders, en organisation vars idé är att utbilda lärare i metodik, demokrati och jämlikhet men har också ett tydligt fokus på sexuell och reproduktiv hälsa. Organisationen arbetar bl a i Kambodja och Kenya.

De senaste sju åren har Jenny arbetat med utbildning inom BBi Communication (Better Business international Communication Sweden AB) som är ett interkulturellt kommunikationsföretag, som erbjuder språkutbildning, interkulturella ledarskapsprogram, interkulturell utbildning och översättningstjänster.

Som medlem i Equmeniakyrkan har hon bl a suttit som styrelsemedlem i Ansgarskyrkan, Ekensbergskyrkan och distriktstyrelsen och dåvarande Mälarregionen av Svenska Missionskyrkan.

Vi hälsar Jenny varmt välkommen till vår skola!