Studievägledning på nätet 15 juli

Affisch digitalt event

Vill du komma igång med studier? Då ska du inte missa Sommar Studio Beach, ett digitalt event onsdag 15 juli kl 13–15. Eventet riktar sig till dig som är 19–29 år och som varken arbetar eller studerar. Studie- och yrkesvägledare guidar dig genom studiedjungeln, svarar på dina frågor och bokar vid behov tid för individuell studievägledning.

Det är Jobbtorg Unga Vällingby som arrangerar i samarbete med Bromma folkhögskola och Södertörns folkhögskola. För att delta behöver du ladda ner appen Skype för företag (=Skype for business) i din mobil – men skapa inte konto utan anslut som gäst via den här länken.

Frågor? Kontakta Mohamed Abukar, 076-123 56 57, mohamed.abukar@stockholm.se

Teaterlinjens slutproduktion 5 juni kl 18.00

Ungefär lika med
av Jonas Hassen Khemiri

Välkommen att ta del av vår slutproduktion!

En digital upplevelse som gör avtryck.
Korrelerar pengar med lycka? Hur odlar man potatis? Har någon en tjuga?

Vårt kreativa tänk har satts på prov under vårens omständigheter.
Vi har strukit mycket av materialet från pjäsen, reducerat det fysiska
spelet och repeterat genom digitala träffar. Utifrån förutsättningarna vi
haft under våren presenterar vi stolt vår fantastiska slutproduktion!

NÄR? Fredagen den 5:e juni 18.00
VAR? Hemma, hos farmor, i soffan, på landet. Var du vill!
HUR? På Bromma folkhögskolas YouTube-kanal

VÄLKOMMEN!

Slututställning Ateljé X

En utställning att uppsöka digitalt eller på plats i förbokade mindre sällskap under perioden 30 maj – 5 juni.
Skolans konststudenter på Ateljé X är sprängfyllda av kreativitet och uttryck!

Skrivarskola i juni

Är du sugen på att utveckla din berättarröst? På att hitta eller fördjupa din förmåga att sätta ord och tankar på papper?

Välkommen på skrivarskola 15-18 juni!
Du kan delta på distans eller på plats utomhus. Här finns mysiga hörn i solen, träd att luta sig mot och bänkar att lägga upp benen på.
Anmäl dig senast 15 maj.

Nyhet! Allmän kurs på distans

Bli klar med gymnasiet genom flexibla studier!

Kursen vänder sig till dig som behöver bli klar med dina gymnasiekurser för att erhålla grundläggande behörighet till högskolestudier eller yrkeshögskolestudier. Att studera på distans är ett flexibelt sätt att studera hemifrån med hjälp av digitala verktyg men som kräver god självdisciplin och ett aktivt deltagande.

Sista ansökningsdag är 17 maj.

Med anledning av rådande Coronasituation

Viktig information till våra studerande:

Från och med torsdag 19 mars är undervisningen på Bromma folkhögskola virtuell.
Respektive kursföreståndare kommer att informera om hur det blir för just dina lektioner.

Skolan är inte stängd i nuläget men alla konserter är inställda och all gruppundervisning är förlagd till vår virtuella miljö.

Förlängd ansökningstid till Musiklinjen

Ansök senast 31 mars 2020!

Vi har förlängt ansökningstiden till Musiklinjen Betel. Det gäller samtliga utbildningar förutom Musik Afroensemble, där ansökan nu är stängd.

SKAPA 12-14 juni

Låt kreativiteten flöda under en helg i juni!

Bromma folkhögskola bjuder tillsammans med Equmeniakyrkan in till en kreativ helg den 12-14 juni 2020.