BUS Academy – förlängd ansökningstid

Vi har förlängt ansökningstiden till BUS Academy till 2 juni.

Sveriges bredaste musik- och ledarskapsutbildning.

En fantastisk utbildning för dig som både vill fördjupa dig själv som musiker och har intresse av ledarskapsutveckling.

Med tematiskt upplägg och en erfaren och inspirerande lärarkår och gästlärare ges du möjlighet att utveckla stor genrebredd, eget musicerande och eget skapande samtidigt som du får utbildning och praktisk träning i ledarskap, projektledning och entreprenörskap.

Har du dessutom en vision om att någon gång i framtiden få jobba med barn och unga, då får du inte missa denna utbildning.

Till ansökan

Se Teaterlinjens föreställning 11/5

Välkomna till Teaterlinjens corona-anpassade uppsättning av Malin Axelssons pjäs “Och så levde vi lyckliga”. 

Livestream via Youtube tisdag 11/5 kl 19.00.


På ett berg år 2002 möter Alice Svensson Olof Palmes spöke. Palme lovar att berätta om sin mördare i utbyte mot Alices livsberättelse. Eller nej, förresten, det är en saga. Alices saga börjar hösten 1989, och har sitt slut vid millennieskiftet. Vi får följa hennes resa genom 90-talets Sverige, komplexa familje-och kärleksrelationer, och hennes ständiga jakt efter ro och samhörighet. Kanske är det är en saga om Sverige?

Vi har fått bin

I vår strävan att öka den biologiska mångfalden och som ett led i vårt arbete med Agenda 2030 har vi nu fått nya hyresgäster på skolområdet – bina! Rektor Jenny stod för välkomnandet.

Bzzzz!

Vi firar Folkhögskolans dag

Den 17 april firas Folkhögskolans dag i hela Sverige – vår dag! Vi på Bromma folkhögskola firar detta genom att här stolt få presentera en nyskapad och samskapad film om folkhögskolan: