KUP

3–5 oktober 2018
31 jan–1 februari 2019
27–29 mars 2019

Sedan 2017 storsatsar Equmeniakyrkan och Equmenia tillsammans med Bromma folkhögskola och Teologiska högskolan på Kompetensutvecklingsprogrammet (KUP). Här kan alla ledare och medarbetare öka sin kompetens för att bli ännu skickligare på att utföra sitt uppdrag.

Det finns sex spår att välja på:

Spår 1: PREDIKAN OCH KOMMUNIKATION

Spår 2: När omvärlden drabbar oss – Om att vara en glokal församling – MISSION OCH DIAKONI

Spår 3: Församlingar på nya sätt – FÖRSAMLINGSUTVECKLING

Spår 4: Själavård och andlig vägledning – SJÄLAVÅRD

Spår 5: Identitet och uppdrag – Att vara ledare i församling i en föränderlig värld – LEDARE

Spår 6: Att forma ett levande arbete för barn och unga – BARN OCH UNGA

Läs mer på Equmeniakyrkans hemsida: equmeniakyrkan.se/kup/
Om du har frågor om spåren kontakta Gustaf Björkman, gustaf.bjorkman@equmeniakyrkan.se

Knappen leder till till folkhögskolornas gemensamma system Schoolsoft. Du börjar med att registrera ett konto på Mina sidor (om du inte redan har ett). När du fyllt i och skickat in anmälan får du en automatisk bekräftelse till din e-postadress. Vi kontaktar dig om det behövs en komplettering.