BUS Academy

Kurstid:
17 aug 2020 – 9 jun 2021
Plats: Kulturfyren, Skeppsholmen och Bromma folkhögskola
Ansök senast: 2 juni. Ytterligare intagning i mån av plats. Vid intresse kontakta info@busacademy.se
Antagningsvillkor: Personligt brev och spelprov
Kontakt: info@busacademy.se

Glada barn som sjunger
Ungdomskör

Ny barn- och ungdomskörledarutbildning

Nu startar Sveriges första och enda ettåriga barn- och ungdomskörledarutbildning. Det är en unik utbildning för dig (max 25 år) som med körsång vill verka bland barn och ungdomar i dagens Sverige. Utbildningen erbjuder mångfald, hög kvalitet, genrebredd, ny kreativ pedagogik och metodik, projektledning, entreprenörskap och fördjupad kunskap om just barn och ungas specifika styrkor, förutsättningar och behov. BUS står för barn- och ungdomskörledarutbildning i Sverige.

Kursinnehåll

Utbildningen kommer att vara temabaserad och i möjligaste mån ske ämnesintegrerat. Undervisningen sker både på Kulturfyren, Skeppsholmen och på Bromma folkhögskola.

• Sång
  • Piano
  • Dirigering
  • Teori
  • Genrekunskap
  • Metodik
  • Projektledning och entreprenörskap
  • Praktik
  • Körplantering (starta nya körer)

Ansökan och antagning

Sista ansökningsdag är 2 juni 2020. Ytterligare intagning efter det i mån av plats. Vid intresse kontakta info@busacademy.se

Ansökningsprov och intervju sker digitalt enligt instruktion som sänds till sökande via mejl efter inkommen ansökan.
Teoriprov för nivågruppering genomförs på Bromma folkhögskola i samband med skolstart i augusti 2020.

BUS Academy – Körplantagen

BUS Academy – Körplantagen är ett Allmänna arvsfonds-projekt som ägs av Kulturens Bildningsverksamhet och genomförs av Kulturfyren på Skeppsholmen och Bromma folkhögskola. Läs mer om hela projektet (pdf).

Sidan uppdaterad 3 juni 2020