BUS Academy

Längd: 1 år
Kurstid: 18 aug 2021 – 10 jun 2022
Plats: Bromma folkhögskola och Kulturfyren Gamla Stan
Ansök senast: Ansökan stängd. Ytterligare intagning i mån av plats, vid intresse kontakta info@busacademy.se
Antagningsvillkor: Antagningsprov
Digitalt Öppet hus: 25 februari kl 15.30-17.00 Klicka här!
Kostnader: 1400:- per termin i materialavgift samt förmiddagsfika 23:- per dag när du är på Bromma folkhögskola
Kontakt: info@busacademy.se
Hemsida: www.busacademy.se

ANSÖKAN STÄNGD

BUS Academy är Sveriges första och enda ettåriga barn- och ungdomskörledarutbildning. Det är en unik utbildning för dig (max 25 år) som med körsång vill verka bland barn och ungdomar i dagens Sverige. Utbildningen erbjuder mångfald, hög kvalitet, genrebredd, ny kreativ pedagogik och metodik, projektledning, entreprenörskap och fördjupad kunskap om just barn och ungas specifika styrkor, förutsättningar och behov. BUS står för barn- och ungdomskörledarutbildning i Sverige.

Kursinnehåll

Utbildningen kommer att vara temabaserad och i möjligaste mån ske ämnesintegrerat. Undervisningen sker både på Bromma folkhögskola och Kulturfyren Gamla Stan.

• Sång
  • Piano
  • Dirigering
  • Teori och arrangering
  • Genrekunskap
  • Metodik
  • Projektledning och entreprenörskap
  • Praktik
  • Körplantering (starta nya körer)

Kurstider läsåret 21/22

18 augusti – 21 december 2021
10 januari – 10 juni 2022

Ansökan och antagning

Ansökningsprov och intervju sker digitalt enligt instruktion som sänds till sökande via mejl efter inkommen ansökan.

Teoriprov för nivågruppering genomförs på Bromma folkhögskola i samband med skolstart i augusti 2021.

BUS Academy – Körplantagen

BUS Academy – Körplantagen är ett Allmänna arvsfonds-projekt som ägs av Kulturens Bildningsverksamhet och genomförs av Bromma folkhögskola och Kulturfyren Gamla Stan. Läs mer om hela projektet (pdf).

ANSÖKAN STÄNGD

VIKTIGT VID ANSÖKAN